کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

زنگنه:همترازی حقوق بازنشستگان سال آینده اجرا می‌شود

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اعلام این که همترازی یا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با شاغلان از آغاز سال ۱۴۰۳ اجرا می‌شود، گفت: این اقدام مجلس، کمک زیادی به زندگی و معیشت بازنشستگان خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه شنبه شب در آیین تجلیل از قهرمانان ورزش کارگری تربت‌حیدریه با بیان این‌که مجلس یازدهم اهتمام ویژه‌ای به کارگران داشته‌ است، افزود: این مجلس بخش زیادی از بدهی دولت به صندوق تامین اجتماعی را پرداخت کرده است.

وی در پیوند با شیوه تسویه این بدهی گفت: در همه سال‌های بودجه مبالغی بین ۸۰۰ هزار میلیارد ریال تا ۱۴۰ همت (هزار میلیارد تومان) گنجاندیم تا توانستیم بخش زیادی از بدهی دولت به صندوق تامین اجتماعی را بپردازیم.

نماینده مردم تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۳۰ میلیارد ریال به امر نصب دیواره صخره‌نوردی سالن ورزش شهید برونسی کارگران تربت‌حیدریه خبر داد و گفت: این مبلغ از سوی مقام عالی وزارت ورزش و جوانان ابلاغ و بعد از نوروز امسال، پیگیر دریافت آن خواهیم بود.

رییس هیات ورزش کارگری خراسان رضوی نیز در ادامه گفت: اکنون ۳۱ رشته ورزش کارگری در استان فعال است، اما این کافی نیست و از هیات فعالی چون تربت‌حیدریه انتظار داریم در ایجاد رشته‌های بیشتر به استان کمک استان کند.

حمیدرضا محمدی یوسف‌آباد افزود: این به آن علت است که در مدت ۶ ماه فعالیت هیات کارگری تربت‌حیدریه، ۱۴ رشته ورزشی فعال شده که در استان قابل ستایش است.

وی اظهار کرد: به دنبال ایجاد لیگ ورزش کارگری هستیم و به تازگی لیگ فوتسال ایجاد شده که نخستین دیدارهای آن از ۱۱ اردیبهشت سال آینده در استان آغاز خواهد شد.

در این آیین از ۱۰۰ ورزشکار و داور در دو گروه انفرادی و تیمی در رشته‌های بسکتبال، والیبال و دارت تجلیل شد.

شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب‌ مشهد قرار دارد./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار